LA XARRANCA


curs 2015-16

 


 Aquest curs de nou hi haurà el Menú sorpresa. Si vols dir-hi la teva només has d'omplir la butlleta que et donaran. Segur que ens lleparem els dits!!!


DECORACIÓ DE NADAL 
Voleu veure com tenim decorat el menjador? 


MENÚ SORPRESA
El passat divendres  21 de novembre, l’alumnat usuari del menjador de La Xarranca van gaudir d’un dinar sorpresa que, durant el mes d’octubre, totes les nenes i nens havien votat. El menú resultant després de recomptar  les paperetes va ser el següent:

De primer plat: arròs amb bolets
Segon plat: Pilotilles amb salsa de tomàquet i ceba amb pastanagues
Postres: Crema catalana

 
 Per segon any consecutiu, es va celebrar la castanyada amb un gran èxit. El dijous 30 d'octubre a l'hora de menjador, els nens i nenes que volien, van passar pel túnel del terror. Tots els alumnes de sisè que van voler, es van implicar molt a interpretar un seguit de monstres i personatges terrorífics que van fer cridar de por a més d'un dels visitants.

  

MENÚ SORPRESA

El divendres 21 de novembre, des de La Xarranca, oferirem un menú sorpresa.
Tots els nens i nenes que ho desitgin,  podran escollir un primer plat, un segon i unes postres d’entre vàries  propostes.
El menú més votat serà el que preparà, per a tothom, l’equip de cuina.
Durant el mes d’octubre, a l’espai del menjador, hi haurà una urna destinada a recollir el vot de tots els participants.DINAR SORPRESA (2a part)

El passat 21 de novembre les cuineres van preparar el menú més votat. 
De primer plat espaguetis amb tomàquet, tot i que els espaguetis a la "carbonara" també van ser molt votats.
De segon plat pollastre arrebossat amb xips!!!, aquest últim detall molt important, amb xips!!!. En les votacions hi va haver molta varietat, es van triar també lassanya, pilotilles, vedella, croquetes, peix, però no van guanyar.
Per postres va sortir gelat però com que el brownie es va quedar a 2 o 3 punts, al final les cuineres van fer les dues postres.

Als nens els va agradar molt. Va ser el dia que van menjar més ràpid i tothom volia repetir de tot!

EL TÚNEL DEL TERROR

Uns quants nens i nenes de 6è vam fer un túnel del terror organitzat en 8 sales on hi havia: la Sara "exorcista", la Cristina "la cridanera", l'Elsa "l'orfena", en Guillem "l'orfe", en Lluc i l'Otto "els fugitius", en Pau de presentador i pallasso. El tècnic de so era en Nil i el de llum l'Oriol. L'Adrià i la Laia eren els ajudants.
Els nens i les nenes que van voler entrar-hi s'ho van passar molt bé!!!!


LA DECORACIÓ DE LA XARRANCA

Decorem el menjador segons l'estació de l'any. A la tardor celebrem la castanyada i per això hem penjat fulles pintades pels nens i nenes de l'escola, decorades amb escuradents, plastilina i agulles d'estendre roba.DINAR SORPRESA!
Aquesta és la butlleta que han omplert els nens i les nenes de la nostra escola, 
els plats més votats seran el menú del proper dijous 21 de novembre.


Estem impacients per saber el resultat!https://drive.google.com/file/d/0B5XAMDSjiy8-S0t6Vm91WkJ5OTA/edit?usp=sharing

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada